Robin Hoegee

Robin is vooral bezig met 15e eeuws langzwaard, wat ook de belangrijkste discipline vormt binnen onze vereniging. Hij traint en geeft les als instructeur in opleiding op onze locatie in Nieuwegein.

robin600“Net als alle andere instructeurs binnen de vereniging doe ik dit op vrijwillige basis en heb er een fulltime baan als ingenieur naast. Op jonge leeftijd ben ik ooit begonnen met Judo om vervolgens over te stappen naar een typisch Nederlandse sportcombinatie; Langebaanschaatsen in de winter gecombineerd met wielrennen in de zomer. Tijdens mijn studententijd ben ik zelfs een tijd helemaal gestopt met sporten. Omdat dit ook niet beviel ben ik op zoek gegaan naar een meer competitieve niet-teamsport. Op deze manier ben ik in 2009 begonnen met Historisch Europese Krijgskunsten bij Zwaard & Steen. Vooral de combinatie Europese historie en (vecht)sport spreekt mij enorm aan en is iets wat eigenlijk geen enkele andere sport biedt.

Ik hoop dat wij iedereen die bij ons komt trainen net zoveel voldoening kunnen geven in het beoefenen van Historische Krijgskunsten als ikzelf heb!”

Wekelijkse trainingen:

Maandag- locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Maandag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Woensdag - locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Donderdag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Vrijdag - locatie: Utrecht
(Wedstrijdtraining)

Volg ons op:

      FBicon       InstaIcon       YTicon

Contactinformatie:

  • info@zwaard-steen.nl