Dreyn2015 C&A_edit

Internationale workshops bij Z&S

Niet alleen geven wij zelf seminars en workshops in historische krijgskunsten, ook nodigen wij regelmatig internationale instructeurs uit om bij ons een seminar of workshop te geven. In de afgelopen jaren hebben wij vele internationale collega’s bij ons mogen verwelkomen.

Sinds de tweede helft van 2015 zijn we deze workshop weekenden op een andere manier gaan structureren. Naast een klassikale workshop van een instructeur, bieden we ook een masterclass van 30 minuten aan. Een weekend workshop wordt dan bijvoorbeeld door 3 instructeurs gegeven, elk geeft per dag een workshop van 2 uur, terwijl de andere 2 instructeurs duo’s leerlingen een masterclass aanbieden 1 op 1, 30 minuten met een internationale top instructeur. We hebben dit nu met drie verschillende instructeursteams gedaan en de resultaten en feedback zijn heel erg positief.

Wij hebben het delen van kennis hoog in het vaandel staan, mede hierom vinden wij het dus belangrijk om ook de kennis die in het buitenland ontwikkeld wordt naar Nederland te halen. Hierbij proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden en de onderwerpen zo interessant mogelijk. Ieder jaar maken wij een selectie uit de beste internationale instructeurs om bij ons les te komen geven.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van het cursusaanbod voor deze zomer en dit najaar. Houdt dus onze site en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

 


 

“I had the pleasure to be invited for a workshop by Zwaard & Steen. Although I was there to teach, I received much more back. Great hospitality and friendships. Passionate discussions about fencing with beers. Zwaard & Steen has skilled instructors and excellent and dedicated fighters. If you choose them for longswords or harnischfechten I can only say: good choice. They are keeping open and very positive atmosphere not only during trainings but after them as well.”

Anton Kohutovič
co-founder of Trnavský šermiarsky cech, Slovakia

Wekelijkse trainingen:

Maandag- locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Maandag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Woensdag - locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Donderdag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Vrijdag - locatie: Utrecht
(Wedstrijdtraining)

Volg ons op:

      FBicon       InstaIcon       YTicon

Contactinformatie:

  • info@zwaard-steen.nl