Het nieuwe seizoen start op woensdag 2 september!

 

Er zijn dan weer 2 lessen per week op 2 locaties.

 

Rotterdam: maandag en woensdag, 19:30 – 21:00, Koperpad 20

Utrecht: maandag en donderdag,19:30 – 21:00, Pagodedreef 4

 

Informatie over de training op vrijdag, volgt later.

De eerste les in Rotterdam is dus woensdag 2 september, in Utrecht donderdag 3 september. Per september gaat de contributie ook weer gewoon lopen.

Let op! Omdat de oude zaal in Nieuwegein voor onbekende tijd niet meer beschikbaar is, zijn die lessen op een andere locatie. De zaal aan de Pagodedreef is met bus 3 in 25 minuten bereikbaar vanaf Utrecht cs, vanaf de halte loop je in 2 minuten naar de zaal. Gratis parkeren in de straat. De deur is vanaf 19:15 open.

 

Er zijn nog steeds aanvullende regels van toepassing:

 

*ben je ziek(ig), of is er een andere reden om in quarantaine te blijven, kom dan niet trainen

*was of ontsmet je handen voor en na de training

*kleed je thuis om als dat kan, en douche thuis (kleedkamers zijn wel beschikbaar)

*hou afstand als je niet aan het trainen bent

*deel geen gear of waterflessen met anderen

 

Voor zover we kunnen inschatten, is het veilig genoeg om club gear te gebruiken. Let er wel extra goed op dat je alle geleende spullen na gebruik schoonmaakt met de alcohol spray, ook het handvat van een zwaard. Wissel geen spullen uit met anderen tijdens 1 les. Was je handen goed voor en na gebruik van de gear. We raden aan om een paar goedkope dunne handschoenen te kopen als binnenhandschoen, als je handschoenen van de club gebruikt.

We kunnen niet met zekerheid garanderen dat club gear geen enkel risico op besmetting geeft. Als je echt zeker wil zijn, schaf dan je eigen spullen aan.

 

Er zijn nog meer veranderingen!

 

Robin kan dit seizoen helaas niet meer actief zijn als instructeur. Dankjewel voor je inzet Robin, en tot ziens bij de trainingen.

Het instructeursteam is gelukkig ook weer aangevuld. Robert, Jos en Yoeri gaan voortaan als volwaardig instructeur meedraaien. Welkom!

Het team heeft de zomer gebruikt om goed na te denken, hoe we de lessen nog verder kunnen verbeteren. De indeling van de les is vernieuwd. We beginnen met een korte warming up. Dan is er een blok waarin leren om goed te bewegen, centraal staat. Een combinatie van gerichte krachtoefeningen en basisvaardigheden met het zwaard. Daarna is er een blok waarin je technieken gaat toepassen in context. Daarbij ben je lekker actief aan het trainen, en kun je de oefening gaandeweg variëren om de uitdaging te vergroten. We sluiten af met sparren.

Kom vooral trainen om te ontdekken wat dat allemaal precies betekent. En laat ons weten wat je er van vindt, natuurlijk.

We hopen jullie allemaal gauw weer te zien op de training!

Hi, I’m Ruud Herrewijnen