Instructeurs

Bij Zwaard & Steen worden de lessen gegeven door instructeurs. Dit zijn mensen met jarenlange ervaring in de historische krijgskunst én in lesgeven. Iedere les zijn er twee instructeurs en één instructeur in opleiding aanwezig. Zij zorgen ervoor dat iedereen lekker en op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Zij begeleiden iedere leerling persoonlijk zodat je het maximale uit je training kan halen.
Cod.44.A.8_002v

Instructeurs worden bij onszelf geselecteerd en opgeleid. Alle instructeurs hebben een interne opleiding doorlopen als iio-er (instructeur in opleiding). Deze duurt minimaal één jaar. Hierbij assisteren ze de instructeurs, verzorgen ze onder begeleiding sommige lesonderdelen en begeleiden ze leerlingen.
Onze instructeurs geven ook workshops en lessen op internationaal niveau. Zo waren ze al te vinden op H.E.M.A.-evenementen en workshops door heel Europa.

Onze instructeurs en iio-ers hebben iedere twee maanden een eigen training, waarin we zorgen dat het technische niveau hoog blijft, de lessen geëvalueerd worden en we de aankomende lesplanning doornemen.

Daarnaast krijgen onze instructeurs en iio-ers een opleidingsbudget van Zwaard & Steen waarmee zij naar buitenlandse evenementen kunnen gaan, workshops kunnen volgen en eigen materiaal kunnen aanschaffen.

Jaarlijks organiseren we een EHBO en reanimatie-workshop voor alle instructeurs. Tevens zijn onze instructeurs in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Het mag natuurlijk gezegd worden dat we best trots zijn op onze instructeurs: zij maken immers dat wij de tofste school voor historische krijgskunsten zijn en blijven!

Ontmoet onze instructeurs

Wekelijkse trainingen:

Maandag- locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Maandag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Woensdag - locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Donderdag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Vrijdag - locatie: Utrecht
(Wedstrijdtraining)

Volg ons op:

      FBicon       InstaIcon       YTicon

Contactinformatie:

  • info@zwaard-steen.nl