Vaste_pagina_headers_1170x450px_TRAINEN

Seizoen 2015/2016

Het nieuwe seizoen (2015/2016) is weer begonnen!

Afgelopen week hadden wij onze eerste lessen van dit seizoen, maar liefst vier keer per week op onze locaties in Nieuwegein, Rotterdam en nu ook Zwolle. Iedereen heeft met veel plezier (en een beetje spierpijn) de eerste training goed doorstaan. De eerste twee weken van dit seizoen zullen we gebruiken om de basis weer een beetje door te nemen, om alles weer onder het stof van de zomerstop uit te halen. Na volgende week zullen we beginnen met het eerste lesblok: Afstand!

Een paar kleine wijzigingen in de personeelsbezetting: de vaste instructeurs voor de maandag zijn nu Arto Fama, Robin Hoegee en als instructeur in opleiding verwelkomen we dit seizoen Martin Oomen. Robin zal dit seizoen als nieuwe instructeur aantreden.

 

Er zit een drukke periode aan te komen voor onze instructeurs. Dit weekend zullen Arto en Cor workshops verzorgen op het ILHG in Oegstgeest, waar ook een aantal van ons deel zullen nemen aan het Open Longsword, Invitational Longsword en het Ladies Open toernooi.

Het eerste weekend van oktober zijn Cor en Arto in Boston USA, om daar op Iron Gate Exhibition workshops te geven en mee te doen aan het toernooi!

Op 10 & 11 oktober is er het HEFFAC event, alle Nederlandse en Belgische scholen zijn hier vertegenwoordigd en zullen workshops geven. Ditmaal vindt het HEFFAC event plaats in Tilburg. Naast de workshops zijn er ook diverse toernooien (ook voor beginners!)

17 & 18 oktober zijn onze instructeurs in Wenen en Trnava om daar workshops te verzorgen. Cor en Michel zijn te gast bij Tyrnhaw in Slowakije voor workshops Langzwaard en Harnischfechten. Arto zal in Wenen een weekendworkshop verzorgen bij onze vrienden van Dreynschlag.

Het laatste weekend van oktober zijn we te vinden op de Gothic & Fantasybeurs in Rijswijk. Waar we samen met onze collega’s van de Orde der Noorderwind workshops en demonstraties zullen verzorgen.

En dan, het eerste weekend van november gaan we met een grote delegatie naar Swordfish in Gotenburg, Zweden! Op het grootste en een van de zwaarste toernooien van HEMA in Europa zullen zeker 15 van onze toernooivechters het opnemen tegen de beste zwaardvechters van de wereld.

In november zullen we nog een weekend workshop organiseren, ditmaal met Oostenrijkse instructeurs: Marin Enzi, Harry Winter en Ingulf Kohlweiss. Dit op 21 en 22 november, meer informatie volgt spoedig.

Hou onze website en onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer updates!

Keep Fighting!

-namens het Bestuur en de Instructeurs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse trainingen:

Maandag- locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Maandag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Woensdag - locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Donderdag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Vrijdag - locatie: Utrecht
(Wedstrijdtraining)

Volg ons op:

      FBicon       InstaIcon       YTicon

Contactinformatie:

  • info@zwaard-steen.nl