Vrijdagavondtraining

Als extra training organiseert Zwaard & Steen vanaf september iedere vrijdagavond een extra training.

Wedstrijdtraining

Het verschil tussen de reguliere training en de wedstrijdtraining is dat de laatste minder is gericht op het aanleren van nieuwe technieken, maar meer op het uitvoeren van bekende technieken in een fysiek uitdagende omgeving. De trainingen zijn erop gebouwd om mensen te laten wennen aan de fysieke stress van een toernooi en om hun energie beter te leren managen.

Wat heb je nodig om aan de wedstrijdtraining mee te doen? In principe is de training open voor alle leerlingen, niet enkel voor de doorgewinterde toernooivechters. Het is echter wel verplicht om zelf de volgende bescherming te hebben:

  • Masker met achterkap
  • Kraag
  • Borstplaat
  • Elleboog bescherming

De intensiteit ligt hoger dan bij de reguliere training en het grootste deel van de training is met bescherming. Wennen aan het dragen van die bescherming is een belangrijk onderdeel van de training. Er kan materiaal van de club worden geleend, maar het is beter als je zelf al ruim voorzien bent. Om het tempo van de training hoog te houden, introduceren we weinig tot geen nieuwe technieken. Reeds bekende bewegingen worden gebruikt in nieuwe oefeningen. Het is handig als je bekend bent met technieken en bewegingen zodat er weinig tussentijds hoeft te worden uitgelegd.

Lijkt het je wat om deel te nemen aan een fysiek uitdagende training en denk je dat je ooit weleens mee zou willen doen aan een toernooi? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier.
Informeer op voorhand ook even bij onze instructeurs, Arto voor Nieuwegein en Michel voor Rotterdam.


 

De training op vrijdag geldt als extra les, en het is niet mogelijk om enkel en alleen op vrijdag te trainen. Het normale Zwaard & Steen-tarief geldt hiervoor: zie deze pagina voor details.

Vrijdagtrainingen vinden plaats op onze locatie aan de Harmonielaan 1 in Nieuwegein, en zullen om 19:30 beginnen.

Opgeven voor de wedstrijdtraining gaat alleen in overleg met je instructeurs, Arto (in Nieuwegein) en Michel (in Rotterdam)

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Op welke dag train je?

Om zeker te weten dat je geen robot bent, kopieer de volgende tekst in het vakje hieronder: captcha


Ik heb de Huisregels gelezen.

Wekelijkse trainingen:

Maandag- locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Maandag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Woensdag - locatie: Rotterdam
Lessen - 19:30 tot 21:00

Donderdag - locatie: Utrecht
Lessen - 19:30 tot 21:00

Vrijdag - locatie: Utrecht
(Wedstrijdtraining)

Volg ons op:

      FBicon       InstaIcon       YTicon

Contactinformatie:

  • info@zwaard-steen.nl